KONYA / KADINHANI - Payende Topçuoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Diyanet İşleri Başkanlığının vaizlerle öğrencileri buluşturması kapsamında, öğrencilerimiz Kadınhanı İlçe Vaizesi Ayşe KONAK CEYHAN Hanım ile buluştu.

Ara

Payende Topçuoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "Dünya Felsefe Günü Pano Çalışması" yaptık.

Ara

Okulumuzda açılan Robotik Kodlama Eğitimi hız kesmeden devam ediyor.

Ara

Payende Topçuoğlu KAİHL olarak bugün okulumuz konferans salonunda Efendimiz'i (sav) Anma ve Anlama proGramı gerçekleştirdik. ProGramımıza İlçe Kaymakamımız Osman GÜVEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YAVUZ, Belediye Başkan Yardımcısı Sefa ÇAKAR ve Okulumuzu yaptıran hayırseverimiz Ahmet TOPÇUOĞLU ile birlikte birçok misafirimiz katıldı.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatih AKKAYA 9. Sınıf Öğrencilerimize Kariyer Planlaması konulu seminer verdi.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZLE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE "MUCİZE"(WONDER) FİLMİNİ İZLEDİK.

Kas

BARIŞ PINARI HAREKATI'NA KATILAN ASKERLERİMİZİN MUZAFFER OLMASI İÇİN FETİH SURESİ OKUDUK.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEKİ UYGULAMA KAPSAMINDA CAMİDE VAİZELİK UYGULAMASI YAPTILAR.

Kas

OKULUMUZDA REHBER ÖĞRETMENİMİZ FATİH AKKAYA TARAFINDAN VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ HAKKINDA SEMİNER VERİLDİ. SEMİNER İKİ BLOK HALİNDE (9-12. SINIFLAR VE 10-11. SINIFLAR) KONFERANS SALONUMUZDA VERİLDİ. ÖĞRENCİLER DAHA SONRA RANDEVU SİSTEMİYLE REHBER ÖĞRETMENİMİZLE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİP BİREYSEL ÇALIŞMA PLANLARINI OLUŞTURMAYA BAŞLADILAR.